duminică, 8 aprilie 2012

Carti vechi pentru bogatia spirituala

Bogatia spirituala o oricarui om interesat de ridicarea nivelului sau de cultura si cunoastere a cat mai multor informatii este reprezentata de cartea pe care o are la indemana oricand ragazul ii permite sa citeasca. Cititul este o obisnuita pe care trebuie sa o prezentam copiilor inca din primii ani ai scolii, incercad sa le oferim carti potrivite pentru varsta lor, atent alese care sa contina povesti interesante si totodata incitante pentru a le deschide pofta si curiozitatea cautarii si a urmatoarei carti din aceiasi colectie. Un copil care prinde gustul cititului, fara indoiala va deveni un tanar si mai apoi un adult care isi va selecta cu grija cartile din domeniile de interes care il preocupa.

Procurarea cartilor se poate face prin mai multe metode, in functie de tematica si actualitatea acestora ca apartie, puse la dispozitie de catre editurile de profil. La baza cautarii unei carti a stat, si inca mai sta, la cate un colt de strada obisnuita librarie, care adaposteste pe rafturile sale incarcate carti din mai toate domeniile. Un alt loc unde veti gasi carti intr-o varietate semnificativa atat ca titluri, cat si ca valoare acceptabila a pretului acestora, sunt targurile pentru carti organizate cel putin o data pe an si care atrag ca un magnet iubitorii gandurilor scrise, a rigurozitatii datelor exacte, ori a albumelor de arta, aceste fiind doar cateva dintre domeniile prezentate la targ.

Pentru un impatimit al cartii, un cautator acerb al unor volume deosebite, ori a unor colectii pe care nu le-ar mai putea gasi in nicio librarie sau la niciun targ de carte, exista o varianta salutara si cu sanse multumitoare de a gasi cartea cautata. Ne referim aici la anticariatul de carte care se constituie a fi o adevarata mina de aur pentru doritori.

Preocuparea de a citi carti vechi se naste in primul rand din dorinta de a avea acces la o literatura de calitate, indiferent de genul acesteia, scrisa cu migala si atentia pe care autorul si-a propus sa o acorde evaluatorului suprem, care este cititorul.

Cum tehnologia ne-a intrat in case vrand, nevrand, aveti acum posibilitatea de a cauta cu ajutorul calculatorului un anticariat online, pentru a putea studia in liniste oferta si a gasi volumul pe care il doriti atat de mult, ori pur si simplu pentru a gasi alte si alte titluri interesante. Marele avantaj al acestui mod de cautare si mai apoi cumparare a ceea ce va intereseaza este faptul ca oriunde v-ati afla si aveti acces la o conexiune la internet, puteti cauta si apoi comanda o carte on line care va fi trimisa catre locatia dumneavoastra printr-un serviciu de curierat.

Varietatea de carti online, este reprezentata de titluri care cuprind cele mai interesante domenii si stiluri, cum ar fi: beletristica, carti pentru copii, limbi straine, arta si cultura, religie si spiritualitate, stiinte sau hobby, iar lista poate continua.

Veti descoperi ca un anticariat online, va aduce in prim plan si alte tipuri de articole de colectie, complementare cu ideea de imbogatirea a culturii oricarui om interesat de trecut, prezent si viitor. Pe langa colectiile de carte on line, sunt prezentate spre evaluare si alte colectii, cum ar fi cele din zona tablourilor, filateliei, numismaticii, carti postale, brosuri, harti vechi, dar si materiale audio inregistrate pe discuri din vinil care pot contine editii speciale sau limitate ale unor artisti consacrati, ori povesti pentru copii in interpretari actoricesti de mare anvergura.

Toate aceste mici comori sunt prezente si asteapta sa fie descoperite de catre oricine isi doreste sa-ti consolideze cunoasterea, astfel incat un anticariat online va fi mereu deschis atat pentru copii ori adolescenti, cat si pentru adulti.


dumbrava minunata, baltagul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu