luni, 2 aprilie 2012

"OJ Simpson nu este vinovat. Stiu cine i-a ucis fosta sotie". Afla numele adevaratului criminal

stirileprotv.ro Un detectiv particular spune ca stie adevarul despre crima in care a fost inculpat OJ Simpson. Dupa 17 ani de investigatii, el a scris o carte in care il denunta pe criminal.

William Dear a scris cartea "OJ este nevinovat si pot dovedi asta", in care prezinta rezultatul muncii sale de 17 ani. El spune ca adevaraul criminal, cel care a ucis-o pe fosta sotie a lui OJ Simpson si pe prietenul acesteia este fiul fotbalistului, Jason.

Detectivul spune ca a cautat dovezi in gunoiul aruncat pe Jason si intr-un depozit al acestuia, unde a gasit arma crimei, care nu a fost recuperata oficial niciodata: un cutit de vanatoare. Descoperirea lui a fost confirmata de experti criminalisti, spune William.

El precizaza ca la locul crimei ar mai fi fost gasit un chipiu similar cu cel purtat de Jason. Detectivul si-a prezentat teoria si in cadrul unui film documentar, difuzat in 2010.

Fiul lui OJ, Jason, era cunoscut ca avand un comportament agresiv si isi atacase iubita cu doua luni inainte de crima.

Tanarul avea deseori crize de furie. In plus, el era bucatar, astfel incat stia foarte bine cum sa foloseasca un cutit, crede detectivul.

In ciuda acestor dovezi, Jason nu a fost niciodata interogat, iar ADN-ul si amprentele sale nu au fost comparate cu cele gasite la locul crimei.

Fosta sotie a lui OJ Simpson, Nicole Brown si iubitul ei, Ron Goldman, au fost ucisi in anul 1994. Principalul suspect a fost OJ, care ar fi acceptat acest “rol”pentru a-si proteja fiul, crede William Dear.

OJ a fost achitat, insa multi mai cred ca el este ucigasul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu