marți, 10 aprilie 2012

Primire calduroasa la Pensiunea Busteni

Te-ai saturat de iarna lunga si apasatoare si simti nevoia sa intri intr-un alt ritm? Ce-ar fi sa iti reincarci bateriile la munte, in aer proaspat, unde te poti deconecta de toate aspectele grijilor zilnice. Pensiunea Busteni din punctul turistic cu acelasi nume te imbie sa petreci cateva zile de toatala relaxare si dsitractie chiar la inceput de primavara.

Printre ofertele de cazare busteni, pesiunea Busteni este una dintre cele mai moderne vile, fiind construita in 2011. Asadar, vei avea parte de conditii moderne precum si de o primire ospitaliera din partea proprietarilor. Cata vreme inca mai este zapada pe partii, te poti bucura de experienta unica a skiatului fie pe partia de la Azuga fie pe partie Kalinderu. Avantajul de a te caza la aceasta pensiune busteni este ca te afli aproape de ambele partii, pensiunea fiind construita intre aceste doua locuri extrem de populare pentru toti turistii. Asa ca nu mai sta pe ganduri si fa-ti bagajul pentru cateva zile in Busteni, petrecute alaturi de familie sau de prietenii tai. Cu cat sunteti mai multi, cu atat va fi ami distractiv!

Oferta pensiunii Busteni

Cazeaza-te la aceasta pensiune in Busteni si ai partea de cea mai placuta experienta. Prin grija personalului de a asigura o curatenie exemplara si de a oferi oaspetilor tot confortul dorit, te vei simti ca acasa. Propritarii iti garanteaza ca la incheierea sejurului iti vei dori sa revii pentru o alta experienta de neuitat.

Iata si care sunt serviciile pe care vi le propune pensiunea Busteni:

  • Pentru confortul si intimitatea oaspetilor, fiecare camera este dotata cu grup sanitar propriu, care dispune la randul sau de o serie de facilitati. Baia este echipata cu uscator de par propriu iar produsele de igiena esentiale se afla la discretia ta.
  • De asemenea, fiecare camera dispune de un televizor LCD, de dimensiuni 86cm/106 cm
  • Ai posibilitatea de a te conecta gratuit la internet prin conexiune wi-fi
  • Somnul linistit iti e asigurat prin investitiile noastre in confort si igiena: perne din puf de gasca, asternuturi din bumbac antialergice
  • Daca preferi sa gatesti decat sa iei masa la restaurant, atunci poti folosi cu incredere bucataria pensiunii, complet echipata si la care se adauga si gratarul exterior
  • Nu in ultimul rand, pensiunea ofera locuri de parcarea gratuite si monitorizate

Indiferent ca vii singur, cu prietenii sau cu grupul de prieteni, pensiunea ofera cazare pentru toti. In total sunt disponibile 32 de locuri, dintre care 5 camere dispunand fiecare de cate 3 paturi, 4 camere matrimoniale dar si o camera pentru o persoana. Camerele se deschid spre panorame deosebite ale muntilor Bucegi, precum si spre padure, care se afla la doar cativa metri de casa.

Aceste facilitati sunt doar o parte din cele care vor fi disponibile pana in vara acestui an. Pana in data de 31 iulie, serviciilor mentionate li se vor adauga cateva noi:

  • va fi construita o piscina ce va putea fi utilizata indiferent de anotimp
  • toti oaspetii vor putea beneficia de antrenamente fizice in sala de fitness precum si in viitoarea sauna
  • Corpul pensiunii va fi extins printr-un restaurant plasat pe doua nivele
  • Tot din vara, la aceasta pensiune din Busteni se vor putea organiza conferinte, o sala destinata acestora fiind in curs de amenajare
  • Pensiunii i se vor adauga 6 camere duble, precum si 6 apartamente construite pe 2 nivele, cu scara interioara

Asadar, pensiunea Busteni te asteapta pentru o experienta revigoranta la aer curat, de munte. Afla mai multe detalii legate de cazare si rezerva-ti locul de vacanta sunand la numarul de telefon 0744.348.418.


cazare busteni, pensiune busteni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu