miercuri, 13 iunie 2012

Cum sa alegi salonul de infrumusetare potrivit

Se stie faptul ca femeile sunt greu de multumit. Acest lucru este valabil si atunci cand vine vorba de cosmetica. A alege un salon de frumusete care sa indeplineasca si cele mai mari exigente nu este un lucru tocmai usor. In ciuda faptului ca oferta in acest domeniu este foarte variata, si ai posibilitatea de a te orienta in orice directie doresti, de multe ori realizezi ca nu ai facut alegerea potrivita. Concluzia la care ai ajuns poate fi o consecinta a unor factori diversi. Printre acestia se numara:

  • Nemultumirea in ceea ce priveste serviciile oferite de personalul salonului, de exemplu, un tratament facial fara rezultatele scontate, o tunsoare nereusita, un vopsit intr-o nuanta total diferita de cea dorita, o manichiura nereusita, unghii false montate gresit sau o sedinta la solar in urma careia te-ai ales cu arsuri.
  • Lipsa de profesionalism a personalului. Desi poate parea greu de crezut, inca exista saloane care nu dispun de cele mai instruite persoane. Iar acest aspect poate determina tot felul de situatii neplacute pentru clienti. Sa nu uitam cazurile relatate in mass-media, in care anumite tratamente faciale nu au fost realizate corect, iar persoanele in cauza au suferit arsuri pe fata.
  • Calitatea indoielnica a produselor de beauty. Un motiv pentru care femeile frecventeaza saloanele de infrumusetare este cel cu privire la produsele profesionale de care vor beneficia. Daca acestea nu indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, ne putem intreba care este diferenta fata de cele pe care le intalnim in orice magazin?
  • Atitudinea neadecvata si modul in care ai fost tratata de catre echipa de specialisti din cadrul salonului. Cand mergem in astfel de locatii, dorim sa ne relaxam in acelasi timp. Daca esti inconjurata de persoane cu care simti ca nu rezonezi, cu siguranta acest lucru iti va crea un disconfort.
  • Preturile au fost prea mari in comparatie cu cele care ti-au fost comunicate initial. Aceasta practica incorecta nu ar trebui sa existe nicaieri. Un client care se trezeste in situatia de a plati in plus o suma considerabila de bani, fata de cea mentionata prima oara, va fi cu siguranta dezamagit.
  • Probleme in ceea ce priveste promptitudinea si disponibilitatea personalului pentru ca tu sa beneficiezi in cel mai scurt timp posibil de serviciile oferite. A astepta ore intregi deoarece salonul este plin nu face placere nimanui. Mai ales atunci cand ai facut o programare. Timpul este pretios pentru fiecare, de aceea nimeni nu isi permite sa il iroaseasca astfel. Numarul mare de clienti nu este o scuza pentru a trece cu vederea aceste intarzieri. In astfel de cazuri, un numar suplimentar de angajati ar rezolva aceste neplaceri.

Lucrurile devin mai complicate atunci cand esti in cautarea unui salon infrumusetare Bucuresti. Paradoxal, cu cat orasul este mai mare, cu atat este mai greu sa gasesti ceva pe placul tau. Numarul mare de optiuni te poate coplesi la un moment dat. Sa nu uitam de reclamele frumoase, desprinse parca din povesti. In ceea ce priveste recomandarile, ele pot fi de folos pana la un anumit punct. O parere pertinenta ne-o putem forma numai dupa ce am testat noi insene serviciile unui salon. De exemplu, o persoana poate fi multumita de manichiura realizata la acelasi centru de infrumusetare, pe cand alta nu. Pana la urma, fiecare percepe in felul sau ceea ce este frumos sau mai putin estetic, calitatea, promptitudinea si profesionalismul.

 

 


Tags: solar bucuresti, salon masaj bucuresti, salon infrumusetare bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu