luni, 11 iunie 2012

Sa avem grija de noi

In cate dimineti te-ai trezit spunandu-ti „Gata in weekend merg la un salon masaj bucuresti si de cate ori nu ai reusit sa-ti indeplinesti aceasta dorinta ? Probabil ca multe dintre noi femeile suntem prea prinse in tot ceea ce inseamna viata de familie sau activitatea profesionala, incat uitam pur si simplu de trupul nostru, de infatisarea noastra care are in mod categoric nevoie si de putina relaxare si indepartare a incarncenarii proprii unei vieti pline de tot soiul de obligatii si probleme, care nu de putine ori ajung sa ne aduca intr-o stare nu tocmai buna.

Un salon infrumusetare bucuresti este locul ideal pentru a ne reincarca la propriu starea de spirit pozitiva, de a ne reface linia svelta pe care stiam ca o aveam si de a ne privi mai apoi in oglinda cu alti ochi, cu alta incredere ca putem face fata oricaror probleme care s-ar mai putea ivi. Nu cred ca vreuna dintre dumnevoastra ar rata o astfel de linistire a corpului si nu s-ar lasa pe mana unor profesionisti dintr-un beauty salon bucuresti, care pe langa tehnica speciala pe care o folosesc pentru a ne pune in forma, ne vor arata si cele mai potrivite metode pe care trebuie sa le aplicam cu ajutorul tehnicilor de masaj pentru a ne ridica in primul rand moralul, evident si cu scopul de a ne tonifia pielea si a elimina ridurile sau cearcanele care nu au intarziat sa apara.

Un salon frumusete nu trebuie privit ca pe o indatorire, ca si cum daca nu am puncta ca am trecut o saptamana pe acolo sa fie un lucru extraordinar de rau. Un astfel de salon infrumusetare bucuresti trebuie privit ca pe o necesitate, ca pe un antrenament pe care trebuie sa-l facem intr-un ritm obisnuit, ca pe un premiu pe care ni-l acordam periodic si mai ales regulat, numai si numai pentru noi, pentru corpul nostru si categoric pentru starea noastra pozitiva de spirit.

Incearca sa te lasi condusa de procedurile pe care profesionistii unui salon masaj bucuresti ti le vor propune pentru revigorarea muschilor si tonifierea pielii, dar nu in ultimul rand pentru eliminarea celulitei care nu de putine ori ti-a creat atat de multa insatisfactie, mai ales acum ca se aproprie vremea concediilor la mare cand vei vrea sa te simti cat mai bine in costumul de baie.

Si daca tot am pomenit despre un concediu la mare, nu rata posibilitatea de a te pregati din timp pentru expunerile la soarele verii, incercand sa iti pregatesti astfel pielea pentru a putea primi mai usor si fara riscuri bronzul litoralului. Pentru acest lucru este util sa ceri sfatul specialistilor dintr-un salon bronzat bucuresti, care iti vor arata cea mai buna solutie de expunere la razele utraviolete intr-un solar bucuresti. Pe langa bronzul atragator pe care pielea corpului tau il va primi, vei avea si alt beneficiu important pe care razele utraviolete il ofera corpului si anume intarirea masei osoase care previne intr-un mod pozitiv una dintre neplacerile care poate aparea mai tarziu in viata, osteoporoza.

Ceea ce este extrem de important atunci cand ai decis sa mergi la un salon bronzat bucuresti este faptul ca va trebui sa respecti in totalitate indicatiile personalului calificat in ceea ce priveste durata sedintelor de expunere si numarul acestora. Oricat de nerabdatoare ai fi ca bronzul sa fie „gata” cat mai repede, orice execes in aceasta situatie este mai degraba daunator decat benefic, lucru pe care cu siguranta nu il doresti.

Daca masajul a fost placut si te-ai destins in acest salon masaj bucuresti, daca machiajul a fost perfect in cadrul unui salon infrumusetare bucuresti, iar pielea ta a capatat un aramiu superb in urma sedintelor la solar bucuresti, nu vei uita desigur si de o sedinta de manechiura, atat la maini cat si la picioare, pentru ca marea si plaja te asteapta impecabila din cap pana in picioare.

Haideti sa avem grija de noi pentru ca daca analizam pe scurt doar efortul pe care il facem in fiecare zi, atunci in mod cert meritam sa alocam timp si relaxare pentru propriul trup.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu