sâmbătă, 16 iunie 2012

Draperii si Perdele

Gandeste-te ca esti intr-un cerc in mijlocul oras mare, o metropola ca New York-ul, esti la 100 de metri in cer pe fatada unei cladiri, intr-o zi cand nu este nici prea soare nici prea racoare si nici prea cald, ocazia probabil potrivita sa fii echipat subtire si sa simti vantul cum trece usor prin tine si cum culoarea luminii iti arata zone din oras pe care nu le-ai putea vedea intr-o zi intunecata sau cu foarte multa ceata. Imagineaza-ti ca ai libertatea sa vezi tot fara sa stie cineva ca privesti, ca poti privi lumea din linistea zonei tale de confort.

Suna bine, nu-i asa?  Or sa spuna multi ca este bine. Ei cam asta poti avea daca in casa ta iti pui perdele si draperii. In afara de impresia de nou pe care o raspandeste casa ta, in afara de faptul ca si locuinta ta va arata ca noua fara a fi musai sa investesti sume foarte mari in mobilier, asa cum fac probabil multi. In realitate calitatea unei camere este data de modul in care reusesti sa faca lumina sa ajunga in casa ta , pe unde o filtrezi, cat din ea lasi sa treaca si mai ales cum ajunge la tine, lumina reuseste sa modifice unghiuri, sa le faca pe altele sa dispara , si mai ales sa creeze impresii care ar fi imposibil de creeat altfel.

Mai bine zis puteti pune destul de usor locuinta dvs in valoare doar cu ajutorul unor perdele dar este mai greu invers. Asta pentru cei cu buget restrans ar fi fi vesti grozave. Pentru ca pana la urma costul unor storuri romane, rulouri, rulouri zebra sau panouri japoneze nu este indeajuns de mare sa concureze cu o operatiune de remobilare. Puteti pune si perdele bucatarie pentru ca pana la urma si acolo pot aduce un efect aparte. Daca aveti o mobila noua si in tendinte puteti incerca perdele moderne. Ele vin la pachet cu o multitudine de modele draperii care va feresc de privirile indiscrete ale celor de afara sau va limiteaza lumina care vine in incapere. Indiferent cum va mobilati locuinta aveti nevoie de aceste lucruri. Bine acum sunt si cateva tipuri de locuinte si anume cele high tech unde aceste accesorii sunt scoase datorita capacitatii geamului de a-si schimba culoarea prin actionarea unui buton.

Dar este destul de costisitor sa folositi aceasta tehnologie avand in vedere costul ridicat al curentului electric. Si pana la urma nu stiu cati isi mai doresc un consumator de energie in plus in casa, mai ales acum cand economiile se zguduie si preturile cresc mereu. Cel mai bine cautati pe web oameni care se pricep foarte bine la pusul de perdele si care au experienta in aceasta bransa, ca sa va puteti bucura de un lucru bine facut si de un aranjament inedit.  Interioarele casei noastre au nevoie de dinamica, de modificari, de tonalitate. De muzica la nivel estetic, trebuie ca in locuinta noastra sa reusim sa ne simtim bine, de mediul nostru, trebuie sa luam in calcul faptul ca suntem fiinte unice si avem nevoie de individualitate. Modificarile de obicei nu depasesc normele ce tin de lege si trebuie inainte sa te consulti cu oameni specializati atunci cand vrei sa efectuezi modificari. Poti folosi apoi o multime de trucuri ca sa iti infrumusezi locuinta.


Tags: perdele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu