duminică, 10 iunie 2012

Sa radiem de fericire si sa fim atragatore

O societate in permanenta schimbare impune tinerea pasului cu vremurile moderne. Nu mai este suficient sa “aruncati” pe dumneavoastra ce “pica” din sifonier, sa va pieptanati si sa plecati la munca. Respectul de sine este direct proportional cu aspectul fiecaruia, succesul in viata depinde si de felul in care va ingrijiti. Un look fresh, aranjat in permanenta inspira incredere tuturor, inclusiv celor din jur. Nu exista “nu am timp” cand vine vorba despre propria persoana. Sunteti supusi stresului cotidian si pentru a-i face fata, aveti nevoie de momente de respiro.

Deveniti dependenti de masaj. Da, am scris corect: dependenti. Este, poate, singurul “viciu” benefic pentru mintea si trupul dumneavoastra. Priviti masajul ca pe o necesitate, nu ca pe un moft. Intr-un salon masaj bucuresti va eliberati de griji, va rasfatati si va reincarcati cu energie. “Reteta” relaxarii implica urmatoarele ingrediente: o camera aerisita, o masa de masaj, uleiuri si creme hidratante, hranitoare pentru piele, muzica ambientala, aromatherapie si, cel mai important, mainile pricepute ale maseurului sau ale maseuzei. Totul pare de vis in timpul unei sedinte dintr-un salon masaj bucuresti si dupa cateva zeci de minute de alint, viata va parea mai usoara, mai roz, problemelor le veti gasi mai repede solutii. Masajul mai are un avantaj, poate fi anticelulitic. Cateva exercitii fizice, atentie la numarul de calorii si masajul anticelulitic sunt combinatia castigatoare pentru un trup perfect.

Dupa destinderea de la masaj, trebuie sa va ocupati de aspectul fizic. O schimbare radicala sau pur si simplu intretinerea implica vizitarea, in mod regulat, a unui salon infrumusetare bucuresti. Parul este “accesoriul” care ne insoteste in permanenta, oriunde si oricand. O imagine completa implica un par sanatos, stralucitor, tuns si vopsit. Varfurile tocite si culoarea spalacita nu reprezinta o atractie sau un atu pentru nimeni. Alegeti culori indraznete, care va scot in evidenta calitatile fizice, ochii, pometii, gura, zambetul, orice doriti. Un par coafat se asorteaza cu un machiaj pe masura, de zi sau de seara, in functie de planurile dumneavoastra. Dar nu aplicati make-up pe un ten neingrijit, pentru ca este ca si cum ati aplica vopsea pe un perete negletuit, degeaba e colorat, daca e denivelat. Profitati de serviciile unui beauty salon bucuresti si rasfatati-va cu tratamente pentru piele, lasati specialistii sa va penseze, sa va epileze si continuati ritualul de infrumusetare acasa, printr-un simplu proces: demachierea obligatorie la sfarsitul zilei.

Si daca tot ati intrat intr-un salon frumusete, nu uitati de cele mai importante parti ale corpului, mainile si picioarele. Pastrati-le curate, dezmierdati-le cu diverse creme speciale si, mai ales, mentineti manichiura si pedichiura ireprosabile, unghiile aranjate in permanenta. Aratati astfel cat de mult va pretuiti igiena si cat de mare va este respectul de sine.

Totusi parca degeaba avem parul coafat, corpul masat, manichiura facuta, si tenul curatat, daca afisam o culoare palida. Nu toata lumea a fost inzestrata de Mama Natura cu o piele maslinie si exotica, dar putem rezolva acest lucru intr-un salon bronzat bucuresti. Nu doar pentru a deveni persoane mai incintante, ci si pentru a ne pregati de sezonul estival. Efectele razelor solare sunt mai putin daunatoare pe o piele bronzata. Mai mult, la solar bucuresti avem parte de mai multe beneficii, frumusete si sanatate in acelasi timp. Osteoporoza este prevenita, structura osoasa intarita, aspectul de coaja de portocala diminuat si culoarea dorita obtinuta. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul sedintelor la salon bronzat bucuresti, cu o singura conditie: sa respectati sfaturile specialistilor, sa nu exagerati din prima zi. Un bronz frumos si durabil se obtine progresiv, ascultand de intructiunile angajatilor salonului.

Acum daca aratati si va simtiti mai bine, radiati si emanati energie pozitiva, va puteti bucura de viata asa cum de altfel meritati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu