luni, 5 martie 2012

Astazi e ziua cea mai neagra pentru mamele copiilor inecati de tatal lor in lacul Tarnita

stirileprotv.ro Zi de doliu pentru mamele copiilor ucisi de tatal lor intr-o clipa de nebunie. Dupa ce trupurile au fost scoase vineri seara, din adancurile lacului Tarnita, astazi vor fi incredintate pamantului.

Calaul copiilor, care a vrut sa-i ia cu el in lumea de dincolo, va fi inmormantat abia maine, in satul lui natal.

Mai intai s-a inaltat catre ceruri Alexandra, fetita de numai trei ani, care a pierit legata de trupul tatalui sau in lacul Tarnita. Ea a fost inmormantata la ora 11.00 in Cimitirul Central din Cluj. Drama acestei familii a trecut insa granitele orasului, iar la slujba au venit pe langa rude si prieteni, si oameni necunoscuti de la mare distanta. Au vrut sa-i aduca o mangaiere mamei fetitei, care a sperat pana in ultima clipa ca o va mai gasi in viata.

Si mama lui Flaviu trece acum prin momemte cumplite, insa in satul Berind. In aceste momente se desfasoara slujba de inmormantare a baiatului de 15 ani. Nici acum, cand nu mai exista vreo umbra de indoiala despre faptul ca barbatul si-a ucis copiii, apropiatilor parca tot nu le vine sa creada ce s-a intamplat. Ei spun ca rareori au vazut un parinte mai atasat de copiii lui si care ar fost capabil de absolut orice sacrificu pentru ei.

Nicolae va duce cu el in mormant motivele gestului sau cumplit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu