luni, 12 martie 2012

Gaseste-ti costumatia perfecta la Cufarul Fermecat

Cele mai grozave petreceri sunt cu siguranta balurile mascate! Daca te gandesti numai putin la unele dintre cele mai celebrate evenimente de pe mapamond, carnavalurile au un loc aparte. Fiecare carnaval in parte are specificul sau, imbogatit de exotismul fiecarei culturi. Carnavalul de la Rio, sau cel care s-a incheiat recent, carnavalul de la Veneția, sunt doar doua exemple de astfel de petreceri generalizate in care ai libertatea sa iti alegi un costum de serbare si sa traiesti in pielea unui alt personaj.

Ai un magazin de inchiere costume in apropiere

Cufarul Fermecat te ajuta sa iti gasesti cea mai originala costumatie pentru un bal mascat sau o petrecere cu tematica speciala, oferindu-ti o gama variata de modele si de costume serbare care de care mai traznite. Cufarul fermecat iti inchiriaza costumatii pentru orice ocazie, precum si pentru orice varsta. Site-ul cufarulfermecat.ro ti-a pregatit sute de articole originale, pline de creativitate. Trebuie doar sa intri pe platforma online si sa iti alegi costumatia care te reprezinta.

Propuneri de costume inedite

La categoria costume femei de pe site-ul Cufarul Femecat, poti gasi costume care sa te puna in valoare, care sa-ti asigure atentia celor din jur sau care sa iti dea o tenta jucausa, totul depinde de preferintele tale. Iata cateva idei de costumatii:

  • un costum Alice in Tara minunilor – ai la dispozitie mai multe modele de care te poti lasa inspirata. Fie ca vrei sa fii o Alice adorabila, sau pregatita de Haloween, costumele puse la dispozitie te vor ajuta sa reflecti caracterul unui personaj curios dar fascinant. La care adaugi, desigur, si personalitatea proprie.
  • costumasele de asistenta medicala, de politist sau Cat-Woman– unele dintre cele mai cautate genuri de costume femei. Cu siguranta un astfel de costum va atrage atentia membrilor de sex opus, dar iti va oferi si indrazneala si nu in ultimul rand, aventura.
  • costume de balerina – pentru a-ti descoperi partea feminina, iti sugeram acest delicat costum de balerina. Iti lateaza corpul dar mai ales feminitatea si gingasia. Rcomandat cu caldura persoanelor fascinate de inocenta si frumusetea dansului.

Si barbatii pot opta pentru costume pline de originalitate. Astfel, aventurierul si copilul din fiecare adult se poate trezi la viata cu o costumatie:

  • Batman/ Captain Hook/ Cavaler – Fii indraznet si erou pentru o seara, cu costumatii care te vor ajuta sa intri in piele unui personaj darz si aventurier. Poti cauta pe site-ul www.cufarulfermecat.ro prin sutele de modele puse la dispozitie pentru tine, pentru a gasi costumatia care te reprezinta cel mai bine.
  • Chewbaca/ Fred Flinstone/ Yoda – pentru un plus de amuzament, poti alege una dintre aceste deghizari. Garantat vei avea parte de o seara de sitractie pe cinste cu prietenii tai.

costume speciale pentru copii

Unele dintre cele mai cautate costume sunt cele destinate copiilor. Cufarul fermecat ofera spre inchiriere costume de copii care vor contribui cu siguranta la veselia celor mici si la distractia parintilor. Printre zane, animalute, pirati, eroi din desene animate si in filme, vei gasi ceva care sa reflecte personalitatea celor mici.

Iti stau la dispozitie aproape 500 de produse pe care le poti achizitiona sau doar inchiria. Detalii legate de serviciile noastre gasesti direct pe site. Iar daca nu ai gasit ceea ce doreai in magazinul nostru, vino cu ideea ta de costum la noi iar echipa noastra de croitori iti va realiza costumul imaginat. 


costume carnaval, costume carnaval

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu