joi, 29 martie 2012

Mickey Rourke adopta un catel maidanez din Romania

stirileprotv.ro Actorul american Mickey Rourke, aflat in Romania pentru filmarile la thrillerul Dead in Tombstone, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca a decis sa adopte un caine maidanez pe care l-a gasit pe platouri, caruia i-a dat numele Foxy.

Un mare iubitor de animale, Rourke a decis sa adopte un caine vagabond din Romania, dupa ce a vazut ca pe strazile Bucurestiului exista multe animale fara stapan.

In aceeasi conferinta de presa, celebrul actor american a anuntat ca intentioneaza sa construiasca si un adapost pentru cainii maidanezi din Bucuresti.

Animalele de companie iti garanteaza o inima sanatoasa. Afla cum este posibil

Intr-un interviu acordat in 2011, Mickey Rourke spunea: "Cainii mi-au salvat viata". In anii 1980 - 1990, Mickey Rourke era pe punctul de a deveni o legenda a Hollywood-ului, insa a inceput sa aiba probleme, sa devina imprevizibil, dificil si chiar periculos. Prezenta simtome de abuz de droguri si boli mintale. In aceasta perioada, dupa cum povesteste actorul, s-a intors la cariera de pugilist profesionist si a suferit distrugeri masive la nivelul fetei, avand nevoie ulterior de o reconstructie faciala. Si-a pierdut sotia, prietenii si cariera. Rourke a declarat ca, intr-unul din aceste momente, s-a uitat la Beau Jack, un Chihuahua pe care il avea, care parea sa-l intrebe: "Cine va avea grija de mine?". In acel moment, spune vedeta, a inceput sa-si schimbe viata. A adoptat mai multi caini, a inceput sa apere drepturile animalelor si si-a reluat cariera de actor. Rourke a spus ca a iesit din depresie datorita cainilor sai.

Actorii americani Mickey Rourke si Danny Trejo filmeaza zilele acestea in Bucuresti, pentru thrillerul "Dead in Tombstone", in regia lui Roel Reine.

Filmarile au inceput pe 19 martie si se vor desfasura in proportie de 90% in studiourile Castel din Bucuresti, pana la sfarsitul lunii aprilie, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanti ai casei de productie.

Comparat cu Marlon Brando, gratie rolului Rusty James din "Golanii/ Rumble Fish", actorul american Mickey Rourke, in varsta de 59 de ani, a devenit un veritabil sex simbol la Hollywood in anii 1980, dupa rolul din "9 saptamani si jumatate" (1986). Dar, dupa cateva alegeri artistice neinspirate, starul american a decis, in 1991, sa isi reia cariera de pugilist, pe care o abandonase in anii 1970. A boxat din nou, timp de cinci ani, iesind desfigurat din aceasta perioada mai putin fasta din viata sa.

Si-a facut o revenire spectaculoasa in lumea filmului, la varsta de 56 de ani, odata cu rolul luptatorului profesionist de wrestler din drama "Luptatorul/ The Wrestler", care rezona cu propriul lui traseu din viata si care i-a adus o nominalizare la categoria "cel mai bun actor in rol principal" la cea de-a 81-a gala a premiilor Oscar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu