duminică, 25 martie 2012

Cat de eficient este jandarmul audio-vizualului romanesc? Vicepesedintele CNA, Ioan Onisei, discuta online cu cititorii HotNews.ro, luni, de la ora 14.00

Excesele unor posturi de televiziune par aproape imposibil de temperat de catre Consiliul National al Audiovizualului. De vina este legislatia, care prevede amezi modice? Componenta politica a institutiei? Cum ar putea deveni CNA un organism mai eficient si de ce schimbari legislative ar fi nevoie? Vicepresedintele CNA, Ioan Onisei, discuta online cu cititorii HotNews.ro, luni, de la ora 14.00. Cele mai bune intrebari vor fi preluate in emisiunea Discutia de Luni, difuzata de HotNews.ro si RFI incepand cu ora 19.10 si realizata de Dan Tapalaga.

Nota Redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori.
  • Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate
  • Cele mai bune intrebari vor fi preluate in emisiunea Discutia de Luni, difuzata de HotNews.ro si RFI incepand cu ora 19.10 si realizata de Dan Tapalaga.​

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu