marți, 6 martie 2012

Deghizeaza-te cu stil

Deghizatul e cu siguranta una dintre cele mai distractive activitati, indiferent de varsta. Fie ca planuiesti o petrecere tematica, vrei sa-i faci unui prieten o supriza sau copii tai au nevoie de costume de serbare, Cufarul Fermecat iti ofera o variata gama de costume, care de care mai creative.

O oferta pentru toate gusturile

Incearca-ti imaginatia pozand ca unul dintre personajele tale preferate din filme, desene animate sau personaje celebre. Vei gasi pe magazinul online costume femei, pentru barbati sau pentru copii. Cufarulfermecat.ro ofera spre inchieriere costume pentru toate varstele. Sectiunea dedicata femeilor include clasicele costume de printese din povesti – Alba ca Zapada, Cenusareasa, Seherazada, costume cuminti de balerine, costume bollywood, Alice în Èšara Minunilor, sau mult-cautatele costume Cat-woman, costumatii de agenti de politie, asistente si multe alte propuneri care te vor pune pe ganduri.

Nici barbatii nu stau mai rau, avand sansa de a alege intre 150 de costumatii care de care mai traznite sau mai misterioase, in functie de dorintele fiecaruia. Barbatii pot regusta aventurile copilariei alegand sa fie pentru o seara fie pirat, fie unul dintre eroii preferati – Batman, Superman, Chewbaca, sau pot opta pentru o varianta mai plina de imaginatie: cufarul fermecat ofera spre inchiriere vesminte de faraon, Julius Caesar, costume de vrajitori, elfi celebri sau alte personaje traznite (Masca sau bunicuta scufitei rosii fiind doar doua dintre propuneri).

Cu siguranta insa ca cei care vor avea cea mai mare bucurie in jocul de-a deghizatul sunt copii. Celor mici, magazinul online le ofera posibilitatea de deveni printese, albinute, diverse animalute haioase, personaje mitice – in cazul fetitelor – in timp ce baieteii  vor fi cuceriti de costumele care-i vor asemana cu personajele preferate din desene animate si filme. Și la cei mai mici dintre aventurieri veÈ›i regăsi o ofertă similară cu cea pentru adulÈ›i, dar cu un plus de imaginaÈ›ie È™i notă pur copilărească. PregăteÈ™te-È›i voinicul pentru întâlnirea cu Popeye, Robin, Scooby Doo, Sherlock Holmes, Yoda sau Zorro. Oferta de costume serbare e de nerefuzat.

O sectiune speciala de accesorii

In afara de selectia larga de costume care pot fie inchiriate pentru sume accesibile, Cufarul Fermecat iti mai da posibilitatea sa cumperi sau sa inchiriezi diverse accesorii care sa-ti adauge un plus de farmec costumului ales, sau chiar sa reprezinte o deghizare in sine. In acest sens, cei mici vor fi bucurosi sa se lase pictati cu setul special de pictura Wild faces, care poate fi cumparat cu 75 ron. In loc sa apelezi la costume pentru serbare, poti alege varianta aceasta, mai accesibila si care iti ofera mai multe optiuni de deghizare – o solutie simpla, economica, simpatica.

Nici pentru cei mari nu lipsesc accesoriile. Poti alege sa devii un cupidon sau in inger, inchiriind sau cumparand diversele seturi de aripi. Exista, de asemenea, si o sectiune dedicata bijuteriilor tematice, care nu trebuie trecuta cu vederea. Mai ai posibilitatea sa optezi pentru diverse masti, ochelari, palarii sau peruci, fiecare accesoriu ajutandu-te sa obtii o imagine cat mai creativa.

 

www.cufarulfermecat.ro va sta la dispozitie cu toata gama de produse. Important de retinut ca toate costumele din cele trei categorii - copii, barbati si femei, sunt disponibile la atelierul fizic al magazinului, unde vei gasi o gama de modele mult mai variata. Mai mult, daca doresti un costum care nu se afla in stocul magazinului, il poti comanda oricand. Pentru a proba È™i achizitiona/inchiria oricare costumul pe care l-ai ales, te asteptam la sediul din Str. Olimpului Nr. 59, BucureÈ™ti.


costum carnaval, costume carnaval

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu