miercuri, 14 martie 2012

YouTube va umple boxele

Cum puteti pune monitorul si sistemele audio la treaba fara restrictii prin YouTube

Muzica face parte din viata noastra, ii da culoare cand este gri, ne potenteaza sentimentele si ne scoate din cotidian. De aceea castile, sistemele de boxe, chiar si subwooferul auto sunt „electrocasnicele” cele mai importante. Colectia de muzica este puternic sustinuta de internet, insa internetul ne ofera chiar mai mult. Nu doar muzica in boxele bose ci si suport vizual continuu. Clipurile melodiilor preferate, concerte, happening-uri, toate va sunt oferite permanent de site-uri precum YouTube.

 

Limitarile pot fi mereu depasite

De altfel, YouTube si-a castigat de ceva vreme locul langa posturile de televiziune, pentru ca portalul ofera indeajuns de mult material video pentru a satisface pe oricine. Datorita smartphone-urilor, si suwoofer-ul auto poate fi pus la treaba prin YouTube.

In continuare va vom dota cu o telecomanda pentru YouTube cu ajutorul careia puteti extinde paginile site-ului cu functii noi si practice: gasiti mai repede cele mai apreciate clipuri, vedeti clipuri blocate pentru tara noastra, ocoliti testul de determinare a varstei fara a va autentifica cu un cont de utilizator si, nu in cele din urma, descarcati local clipurile preferate pentru a va pune monitorul si sistemul de boxe la treaba oricand veti dori, fara a mai accesa internetul.

 

Gasiti clipurile rapid

Niciun alt portal video nu stocheaza un portofoliu de clipuri atat de larg precum o face YouTube. Insa cantitatea mare de material implica si pierderea unei viziuni de ansamblu asupra continutului. In mod logic, caseta de cautare devine punctul central de pornire in periplurile video si, avand in spate un motor de cautare ca Google, va suporta interogari complexe.

YouTube intelege multi operatori pe care ii foloseste si Google pentru cautare. Folosirea cuvantului „allintitle:” urmat de cuvantul cautat va returna doar clipurile de pe YouTube care contin in titlul lor cuvantul cautat. Daca nu sunteti siguri de titlu si cunoasteti doar un cuvant, adaugati caracterul „*” intre cuvintele cautate. Daca doriti sa eliminati anumite cuvintedin cautare, insotiti cuvantul eliminat de semnul „-” in forma „termen-cautat”. Apoi, cu ajutorul functiei YouTube Topics, serviciul va propune, pe langa lista de clipuri  si o lista de sugestii suplimentare. Dar pentru a accesa aceasta functie este necesar sa vizitati pagina youtube.com/topics.

 

Acces total

Daca este ceva pe YouTube care enerveaza cu adevarat este mesajul pe care serviciul il afiseaza atunci cand un clip nu este disponibil pentru tara noastra. Rezolvati impedimentul foarte simplu: copiati URL-ul clipului, deschideti pagina ktunnel.com siinserati adresa in campul de vizualizare.

Unele clipuri sunt protejate printr-un formular de verificare a varstei. In mod normal, trebuie sa va autentificati pentru a continua vizionarea. Adaugand grupul de litere „nsfw” in fata adresei YouTube , veti accesa un site care va permite vizionarea clipului fara confirmarea varstei si sistemul audio va prinde din nou viata.

 

Functii ascunse

Clipurile HD de pe YouTube sunt cu adevarat impresionante atunci cand sunt vizionate in mod full-screen. Atunci cand dispuneti de o conexiune rapida la internet, monitor si sisteme audio pe masura, este posibil sa configurati playerul YouTube sa preia in mod automat stremul video de cea mai buna rezolutie atunci cand mariti fereastra pe tot ecranul. Autentificati-va  si alegeti Playback Setup si bifati optiunile „Always choose the best option for me based on my player size” si „Always play HD when switching to fullscreen”. Cu un mic truc puteti face ca videoclipurile sa fie rulate in reyolutie HD chiar si atunci cand nu sunt rulate in Full-screen. Pentru aceasta aveti nevoie de add-on-ul GreaseMounkey.

 


boxe auto, boxe auto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu