vineri, 30 martie 2012

Sagetatorii strang relatiile cu rudele si pregatesc o nunta. Horoscopul zilei de 30 martie 2012

stirileprotv.ro Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

BERBEC
O sa rezolvati tot ce depinde strict de voi pana la sfarsitul programului si o sa va ocupati de treburile casnice, ca sa va ramana timp maine pentru distractie.

TAUR
Vi se implinesc niste asteptari si o sa incasati bani sau ceva compensatoriu, sa intelegeti pentru ce ati muncit si sa vedeti daca merita si in continuare efortul.

GEMENI
O sa va cam iasa banii din buzunar si o sa completati lipsurile de prin casa, veti inlocui o aparatura care s-a defectat si poate o cumparati in rate.

RAC
Va-ncearca niste emotii cu privire la raspunsul pe care urmeaza sa vi-l dea un sponsor, un angajator sa stiti daca v-apucati de ceva nou-nout.

LEU
Se poate sa fi ramas datori unor oameni sau institutii care va pot taxa, fiecare in felul sau, daca nu va achitati la timp de banii respectivi, unul va-ntoarce spatele, altul va da amenda.

FECIOARA
Va asteapta cineva la o destinatie indepartata si o sa va faca mare placere sa ajungeti la rudele sau la prietenii care va primesc cu bratele deschise.

BALANTA
Se prea poate sa luati niste bani si sa faceti macar aprovizionarea daca nu v-ajung banii si pentru altceva cum ar fi plata unor facturi.

SCORPION
Oricate lucruri complicate ati avea de facut se vor gasi niste oameni care sa v-ajute si sa va preia din greutati pana ajungeti la liman.

SAGETATOR
Strangeti relatiile cu rudele, poate se contureaza si o nunta, un botez in familie la care o sa contribuie cu cate ceva cei din familia largita.

CAPRICORN
Dati o raita pe la magazine sa le luati copiilor un calculator nou sau ceva la care s-asculte muzica MP3, Ipod sau un aparat de fotografiat, o camera de luat vederi.

VARSATOR
O sa fie ceva alergatura, faceti piata, luati tot ce trebuie pentru casa, faceti plinul la masina si daca o fi si-o fi, poate plecati de azi la odihna, undeva.

PESTI
Lasati deoparte, pana luni treburile de serviciu si va ocupati de confortul familiei, sa va faceti program comun cu familia, cu copiii si azi, si in urmatoarele zile.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu