luni, 19 martie 2012

Autostrada cu iesire la... aer. Drumul de viteza Bucuresti-Ploiesti, amanat din nou. Cand va fi gata

stirileprotv.ro Autostrada promisiunilor nerespectate. Asa ar trebui sa se numeasca noul drum de viteza care va lega Bucurestiul de orasul Ploiesti.

Din pricina zapezilor, autoritatile ne anunta ca termenul a fost amanat cu inca o luna. Adica, va fi gata in iunie. Este greu de crezut ca se vor tine de cuvant, in conditiile in care doar o mana de oameni munceau luni pe santier.

Sunt peste 20 de grade afara, dar abia acum dispar nametii de pe autostrada neterminata. Semn ca intarzierile nu sunt din pricina ninsorilor, ci a vitezei de lucru. Si aici se aplica regula "pauzele lungi si dese, cheia marilor succese".

Cele mai mari intarzieri sunt la poduri. Cea mai mare problema este ca pana acum constructorul a facut o singura iesire de pe autostrada, la nivelul solului. Cea de a doua iesire a ramas in aer.

autostrada Bucuresti-Ploiesti

Practic, lucrarile au inghetat. Asa se face ca soferii care vor parcurge de la Ploiesti la Bucuresti 60 de kilometri in aproximativ 20 de minute se vor bloca pe centura aglomerata a Capitalei. Penalitatile de zeci de mii de lei pentru o singura zi se aplica din decembrie, cand a expirat termenul initial de finalizare a lucrarilor. Pana cum s-au adunat sanctiuni de o jumatate de milion de euro.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu